Hello beautiful people :-)

 

Am vent in Bucuresti la studii si am ramas aici pentru a lucra intr-o corporatie si a visa big intr-o lume mare.  Munca mi-a adus mari satisfactii si prieteni pe viata, dar mereu mi-am dorit sa fac si ceva creativ. Pasionata de dans, calatorii si frumos, mi-am cunoscut jumatatea, un moto-rulotist- plimbaret-explorator care culmea mai si dansa. Si uite asa am calatorit, iesit in oras, ne-am vazut cu prieteni vechi si noi in 3 ani cat altii in 10, plus job-uri noi care erau din ce in ce mai solicitante. Cand dragostea a devenit prea mare a facut un bob de iubire numit Ada Ilinca.

Iubesc frumosul in toate formele, culorile,  sa ma imbrac altfel, sa fiu chic, cu lipici si ….sa imi tina de cald (se stie ca sunt cea mai friguroasa persoana din galaxie). Am descoperit lana merinos de cand sunt mamica, din dorinta de a-i oferi fetitei mele tot ce e mai bun pentru ea si pielea ei. M-am indragostit de lana merinos, e mega ultra pufoasa, calduroasa, cu acel aer burghez si fashionist. Cand porti lana merinos e ca atunci cand esti in avion deasupra norilor si ii admiri, plutesti deasupra lor si te simti bine pentru ca in cateva ore vei ajunge undeva la caldura, desi la tine in tara sunt nameti si ger napraznic. Si uite asa, am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea.

Ne dorim sa va aducem mereu ceva inedit, pufos, calduros numai din tesaturi eco si baby friendly de cea mai buna calitate, din lana merinos si fibre naturale, organice. Am uitat sa mentionez ca m-am indragostit de firele gigant? Arm-knitting-ul a devenit o pasiune si o relaxare.

Toate produsele sunt lucrate manual cu multa dragoste pentru tine, femeie in cautare de altceva, mama, care seara obosita ar tricota ceva sa se relaxeze, prietena draga, colega, de ce nu si pentru tine iubitule, sotule, care te duci marti seara cu un cadou acasa pentru ea, doar asa ca e marti.

Asa ca tu, draga cititorule, te invitam sa nu crezi pana nu incerci 😉

PS: daca incerci sa ne contactezi si nu iti raspundem imediat probabil suntem in parc admiram un nor sau o lebada. Dar promitem sa revenim in cel mai scurt timp posibil.

Semnat, Ada Ilinca si mama ei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *